Budite slobodni da nas kontaktirate na:
061/40-18-333, 061/24-666-55, 065/30-18-333 secerkovicsvetlana@gmail.com

Aparati za čišćenje

Obraćamo pažnju na svetske trendove u oblasti čišćenja prostora.

Usluge čišćenja obavljamo sa aparatima koji mogu izvršiti mokro ili suvo pranje Vašeg nameštaja, tepiha, mebla itd...

Koristimo usisivače poput Vorwerk, Rainbow, Soteko i dr.

Vorwerk usisivač za suvo pranje

Posebno izdvajamo Vorwerk usisivač KOBOLD. Ovaj usisivač namenjen je suvo pranje tepiha, nameštaja, mebla itd. Poseduje više nastavaka sa kojim se može izvršiti usluga: pranje podova, pranje tepiha, pranje mebla, izvlačenje grinja iz dušeka, čišćenje visokih plafona i dr.

Vorwerk Kobold Usisivac za suvo pranje

Napominjemo da tokom upotrebe ovog usisivača, postoji rezervoar u kojem se ubaci osveživač prostora, tako da prostor koji čistimo u trenutku postaje mirišljav i prijatan za boravak.

Rainbow usisivač za mokro pranje

Usluge čišćenja tepiha radimo najsavremenijom tehnologijom-RAINBOW USISIVAČEM

Ovaj usisivač preporučujemo kod jako zaprljanih prostora, jer njegova snaga uspeva da otkloni loše mirise iz prostora, izvlači i otklanja dlake od kućnih ljubimaca, otklanja zakorele mrlje sa tepiha i nameštaja i dr.

Rainbow usivac za mokro pranje

Rainbow sistem za čišćenje, u kombinaciji voda - separator - HEPA neutralizator, daje jedinstveno rešenje za čišćenje kućnog i poslovnog prostora i prečišćavanje vazduha. Rainbow nije samo usisivаč, on je nešto mnogo više od togа. Rainbow je jedini sistem, koji efikasno dubinski uklanja prljavštinu, prašinu, alergene, bakterije, mikroorganizme…, potapajući ih u vodu, a za svo vreme dok Rainbow radi, iz njega izlazi 100% čist vazduh. Poseduje sve sertifikate za kvalitet, a uz to je i preporučen od Američke asocijacije za alergiju i astmu.

Soteko usisivač za mokro pranje

Soteko je vodeća italijanska kompanija u oblasti proizvodnje industrijskih i usisivaca za kućnu upotrebu najnovije generacije, odlicnih performansi i veoma visokog kvaliteta. Za svojih 35 godina postojanja, Soteko je osvojio 80% tržišta italije, a zastupljen je u još 70 zemalja sveta.

Nakon godina provedenih u istraživanju i razvoju kako tehnologije tako i prodajne organizacije, kao i mogućnosti za pruzanje usluga odrzavanja i tehnicke podrške-Soteko je spreman da ponudi krajnjim korisnicima vrhunska rešenja po konkurentnim cenama.

Soteco rio usisvac

Soteko je opredeljen ka najvišem kvalitetu svojih proizvoda, zbog čega je i prepoznat kao jedan od vodećih imena u oblasti proizvodnje usisivača.

Soteco poseduje sertifikat ISO 9001:2000, sto pruza garanciju svakom korisniku da je novac investiran u Sotecove proizvode dobra investicija.

Profesionalni usisivač za čišćenje namenjen je za rad na hemijsko čišćenje tepiha, tekstil površinama, presvlake, auto interijere i tako dalje.
Motor s dvostrukom izolacijom, s nezavisnom ventilacijom i opremljen dvokanalnim usisnim turbinama kapaciteta 1400 W (1,4 kW)
Volumen za glavni spremnik za smeće: 32 litara deterdženta - 11,4 litara.

Uglavnom Soteco Rio je usisivač za čišćenje površina koja se čisti penom od prljavštine i zagađenja.
Pranje se odnosi ne samo za čišćenje mekih (tepiha) i čvrste podove (kamen, pločice i linoleum), ali i za hemijsko čišćenje prašine.

Osnovni postupci:

• Suvo čišćenje: čišćenje tepiha, tvrdi podovi i presvlake, uklanjanje prašine iz bilo kojeg predmeta, zbirka tvrdog otpada i tako dalje.
• vodopylesosa: prikupljanje vode, tečnosti i blato.
• Rrezhime: deterdžent za čišćenje, hemijsko čišćenje tepiha i tapeciranog nameštaja inekcijom rastvora za ispiranje, mokro čišćenje površina.

 

Sva čišćenja se obavljaju u vašem prostoru

Posebno napominjemo da se sva čišćenja tepiha, podova, mebla, nameštaja i sl. vrše u Vašem prostoru jer čak i ako radimo mokro pranje ovi uređaji su namenjeni i za sušenje.