Budite slobodni da nas kontaktirate na:
061/40-18-333, 061/24-666-55, 065/30-18-333 secerkovicsvetlana@gmail.com

Usluge čišćenja

Pružanjem kvalitenih usluga pridobili smo poverenje velikog broja klijenata kako kod fizičkih tako i kod pravnih lica. Naš najveći prioritet su zadovoljni klijenti. Budite i Vi jedan od njih.

Agencija SOS svakom klijentu pristupa sa maksimalnom pažnjom i predanošću kako bi zadovoljili zahteve svakog klijenata.

Čišćenje stanova Čišćenje stanova

Agencija S.O.S nudi Vam usluge čišćenja stana po satu, dnevno, nedeljno ili mesečno u zavisnosti od Vaših želja i potreba. U zavisnosti od dogovora i obima posla cena čišćenja stana može biti povoljnija nego što mislite

Opširnije

Čišćenje poslovnih prostora Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnih prostora izvršavamo vrlo profesionalno i obraćamo pažnju na želje klijenata, a sve u cilju potpunog obostranog zadovoljstva sa naručiocem. Vodimo evidenciju radnih sati i potpuno transparento obaveštavamo klijenta o istim.

Opširnije

Čišćenje zgrada Čišćenje zgrada

Čišćenje i održavanje zgrada je postala obuhvata čišćenje stepeništa, prostora u ulazima, unutar liftova ako ih ima, čišćenje gelendera, čišćenje stakala na vratima u ulazu, brisanje paučine i ostalo

Opširnije

Usluge peglanja stvari Usluge peglanja stvari

Usluge peglanja odeće vršimo ili vašom ili našom peglom. Cena je više nego povoljna i napominjemo da je cena ista ako se vrši našom peglom.

Opširnije

Usluge pomoći u kući Usluge pomoći u kući

Usluge pomoći u kući podrazumeva pranje i čišćenje životnog prostora osobe kojoj se pomoć pruža, odlazak do lekara, kupovine potrebština, plaćanje računa... tj. kompletna briga o Vašim dragim osobama.

Opširnije

Čuvanje dece Čuvanje dece

Usluga čuvanja dece podrazumeva pranje i čišćenje prostora gde obitava dete ili deca, kao i čuvanje samog deteta kada je to Vama potrebno. Tu spada: hranjenje, kupanje, presvlačenje, igra sa detetom, čitanje priča i sl.

Opširnije